Кошик
1000 відгуків
promo_banner
MMV-Group
+380 (67) 828-35-45
Кошик
Автоклав Електричний побутовий на 7 літрів банок + градусником + книга рецептів
влево
  • Автоклав Електричний побутовий на 7 літрів банок + градусником + книга рецептів, фото 2
  • Автоклав Електричний побутовий на 7 літрів банок + градусником + книга рецептів, фото 3
  • Автоклав Електричний побутовий на 7 літрів банок + градусником + книга рецептів, фото 4
  • Автоклав Електричний побутовий на 7 літрів банок + градусником + книга рецептів, фото 5
  • Автоклав Електричний побутовий на 7 літрів банок + градусником + книга рецептів, фото 6
вправо

Автоклав Електричний побутовий на 7 літрів банок + градусником + книга рецептів

  • В наявності

4 800 

+380 (67) 828-35-45
Віталій
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики

Автоклав Електричний побутовий на 7 літрів банок

 

Автоклав призначений для консервування в домашніх умовах м'ясних, рибних та інших продуктів. З його допомогою процес прискорюється вдвічі-тричі (що дає змогу заощадити час і енергоресурси), у високому режимі термообробки досягаються гарні смакові якості продуктів і загибель хвороботворних бактерій.

Технічні дані :

Місткість — 0.5 л — 12 банків, 1 л.-5 банок

Максимальний робочий тиск — 3,5 амт.

Габарити:

Висота  — 530 мм

Ширина — 350 мм

Маса — 15 кг

Потужність — 2,2 кВт

Напруга — 220 Вт

Комплектація автоклава:

  1. Манометр
  2. Притискний механізм
  3. Циліндричний корпус
  4. Ніпель
  5. Термометр
  6. Кришка
  7. Клапан запобіжний
  8. Винт
  9. Паспорт

Для зручності у використанні під час пробного пуску необхідно практичним методом виявити похибку терморегулятора щодо спиртового термометра!

Підготовка до роботи:

  1. Встановити манометр
  2. Заповнити  на 1/3 стійку термометра машинною оливою та встановити термометр
  3. Укласти на дно автоклава у 2-3 шари щільну тканину ( мішковину, джинс)
  4. Поставити заповнені закочені банки в автоклав. Між рядами та між собою банки нічим не переплітаються.
  5. Банки не мають мати тріщин і бульбашок повітря в склі, інакше вони будуть лопатитися!
  6. Заповнити автоклав водою так, щоб верхня банка була покрита шаром 1,5-2,0 см
  7. Закрити кришку, після цього автомобільним насосом створити тиск 1,5 атм. І візуально (за допомогою мильної піни) а також на слух перевіряють на герметичність, особливо в місці встановлення манометра. Герметичність автоклава обов'язкова!

Процес приготування в автоклаві електричним:

Нагріваємо автоклав і стежимо за температурою. Щойно температура досягла 120 градусів, засікають час, і подальший процес варіння триває 15-20 хв. За час варіння температура підніметься до 120-125 градусів, а тиск підніметься до 5-7 атм ( залежить від температури й об'єму повітря в автоклаві). У разі неповного завантаження автоклава тиск нижчий. Після повністю вимикають, й автоклав залишають для охолодження до температури 30 градусів. Тільки після остигання через золотушник обережнотравлюють повітря й відкривають кришку автоклава!

Рекомендуємо для отримання досвіду роботи з автоклавом зробити пробне консервування 2-3 банки. Умови консервування для будь-яких обсягів завантаження автоклава однакові.

 

Орієнтовний час стерилізації продуктів у електричному автоклаві:

Яловичина — 60 хв

Курка — 40 хв

Риба — 25 хв

Овочі — 15 хв

Основні атрибути
ВиробникХарків
Країна виробникУкраїна
ТипАвтоклав
МатеріалВуглецева сталь
Об`єм7 л
Джерело нагрівуЕлектричний (ТЕН)
Споживана потужність2.5 кВт
Товщина стінок20 мм
Користувальницькі характеристики
Потужність2.5-3кВт
Напруга220в
Товщина горловини80(мм)
Інформація для замовлення
  • Ціна: 4 800 
Автоклав Електричний побутовий на 7 літрів банок + градусником + книга рецептівАвтоклав Електричний побутовий на 7 літрів банок + градусником + книга рецептів
В наявності
4 800 
+380 (67) 828-35-45
Віталій

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner