Кошик
1000 відгуків
promo_banner
MMV-Group
+380 (50) 364-68-01
Кошик
ОригиналАвтоклав побутовий Білоруський для консервів 24 л
влево
  • Автоклав побутовий Білоруський для консервів 24 л, фото 2
  • Автоклав побутовий Білоруський для консервів 24 л, фото 3
  • Автоклав побутовий Білоруський для консервів 24 л, фото 4
  • Автоклав побутовий Білоруський для консервів 24 л, фото 5
  • Автоклав побутовий Білоруський для консервів 24 л, фото 6
  • Автоклав побутовий Білоруський для консервів 24 л, фото 7
  • Автоклав побутовий Білоруський для консервів 24 л, фото 8
  • Автоклав побутовий Білоруський для консервів 24 л, фото 9
  • Автоклав побутовий Білоруський для консервів 24 л, фото 10
вправо

Автоклав побутовий Білоруський для консервів 24 л

  • В наявності

4 400 ₴

+380 (50) 364-68-01
Віталій
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики

Автоклав побутовий Білоруський для консервів 24 л Оригінал!

 

Зверніть увагу на елементи, які відрізняють наш оригінальний автоклав від підробок! 

Шестигранник, гравіювання Новогаз на кришці, оригінальний манометр, клапан, всередині автоклава стінки посилені металевим кільцем, паспорт із друком ОТК

 

Автоклав побутовий Новогрудського заводу для домашнього консервування Білорусь — надійний прилад, що дає змогу стерилізувати продукти за високої температури та високого тиску. Використовуючи його, можна легко досягти температури 120 градусів, тоді як приготування консервів за допомогою звичайної каструлі та газової плити виконується за температури приблизно 95 градусів. Це гарантує якісніше оброблення харчових продуктів в автоклаві і сприяє поліпшенню смакових характеристик страв, що готуються.

 

Автоклав Білорусь 24 літри. Він оптимальний і для приготування овочевих закаток. Щоб не помилитися з пропорціями та отримати дійсно смачні консерви, користувачам пропонується скористатися рецептами, розробленими спеціально для цього встановлення.

Місткість за банками:

Банки 0,5 л - 14 шт.,

або

Банки 1,0 л — 5 шт.

Особливості:

Комплектація — манометр, ніпель, спускний клапан, прокладка гумова — 2 шт.

 Закручується за допомогою хрестовини (гвинтова закрутка).

Характеристики:

Місткість встановлення, л. не менш ніж - 24
Робочий тиск, МПа — від 0,4 до 0,45
Температура стерилізації, °C — 110...120
Маса встановлення, кг, не більш ніж - 20
Габаритні розміри, мм, не більше — D300x515
Встановлений термін експлуатації встановлення, років (з заміною гумотехнічних виробів і відновленням лакофарбового покриття), не менш ніж 15
Тиск відкривання клапана запобіжного, МПа — 0,5 (+0,05)
Тиск закриття клапана запобіжного, МПа — 0,45 (+0,05).
 

РЕКОМЕНДУЕМЫЕ РЕЦЕПТЫ ПРИГОТОВЛЕНИЯ ТУШЕНКИ В АВТОКЛАВЕ:


«Куриця у власному соку»
Курку обробити на порційні шматки, розміром приблизно 40x60 мм (або довільно), промити під проточною водою, віджати, помістити в ємність, посолити, витримати 10-15 хв. На дно 1 л. банки покласти 3-4 шт. чорного перцю, 1 пгг. запашного перцю, скласти щільно просолені порційні шматки в банку (1 см. від верху!), закотити. Стерилізувати 90 хв за тиску 0,45 мПа.
Також можна приготувати інше м'ясо: свинину, яловичину, кролятину, баранину.

«Риба натуральна»
Добре підійде річкова дрібниця або інша (речна, морська) риба. Потрошену рибу без голови, плавників, хвоста промити. Маленьку — цілком, більше розділити на шматки, скласти в ємність, посолити, витримати 5-10 хв. На дно 0.5 л. банки покласти 2-3 шт. чорного перцю, скласти щільно рибу (1 см. від верху банки!), закотити. Стерилізувати 60 хв. за тиску 0,45 мПа.

« Риба з овочами»
1 кг. цибуля,1 кг. моркви, 2 кг. помідор, 400 г. олії, 200 г. цукру, 3 ст. солі, 2 кг. риби.
Овочі вимити, цибулю, помідори дрібно нашаткувати, морква ~ на велику тертку, потрошену рибу без голови, хвоста та плавників обробити порційно. Усі компоненти скласти в ємність, перемішати із сіллю, цукром, олією (якщо риба жирна, олії можна брати в меншій кількості), витримати 15 хв. На дно 0.5 л.банки покласти 2-3 шт. чорного перцю, скласти щільно рибу з овочами (I см від верху банки!), закатати. Стерилізувати 60 хв. за тиску 0.45 мПа (якщо в риби немає великих кісток, то час стерилізації можна скоротити до 45 хв. за того ж робочого тиску)

«Печковий паштет»
2 кг. м'яса (яловичина або нежирна свинина), 1.3 кг. печінки, 2 кг. сала, 6 шт. ганчірок, 600 г. цибуля, 3 ст. солі. Усі компоненти перекрутити на м'ясорубку, додати яйця, перемішати, витримати 10-15 хв.Розкласти щільно 0.5 л. банки (1 см. від верху банки!), закотити. Стерилізувати 120 хв. за тиснення.0.45 мНа.

Основні атрибути
ВиробникNovogas
Країна виробникБілорусь
ТипАвтоклав
МатеріалВуглецева сталь
Об`єм24 л
Джерело нагрівуЗовнішній
СтанНовий
Місткість (кількість банок)
Банку 0.5 л.14 шт.
Інформація для замовлення
  • Ціна: 4 400 ₴
Автоклав побутовий Білоруський для консервів 24 лАвтоклав побутовий Білоруський для консервів 24 л
В наявності
4 400 ₴
+380 (50) 364-68-01
Віталій

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner