1 399 ₴
Призначена для отримання соку з ягід, фруктів, овочів.
Принцип роботи:
Одержання соку із свіжих овочів, фруктів або ягід происходитпод впливом гарячої пари. У резервуар наливають неменш 3 литровводы і доводять її до кипіння. Після того, як вода закипить, на резервуар встановлюють сборниксока і сітчастий склянку, сітку фруктами, овочами або ягодами. Потім апарат накривають кожухом. Відвідна трубка повинна бути перекрита зажимом. Залежно від сорту і стиглості фруктів або ягід час сокоотделенія складає 20-60 хвилин.
По закінченні цього часу, гарячий сік, температурою не менше 75 градусів, зливають через відвідну трубку в попередньо
стерилізовані банки або пляшки. Матеріал високоякісна харчова нержавіюча сталь.
Відмінний дизайн соковарки. В комплекті силіконова відвідна трубка для збору соку. Гарний дизайн упаковки.
Тришарове дно соковарки підходить для всіх видів плит.
Соковарка складається з трьох окремих каструль: для води, для соку і для ягід Низька каструля з капсульної дном. Висока каструля з отвором посередині дна, з силіконово—гумовою трубкою. У цій моделі ручки клепані, а не як у аналогів на точкової зварюванні
Капсульне дно товщиною 5 мм;
Скляна кришка з отвором для пари.
Товщина стінок соковарки – 0,6 мм.
Товщина дна – 2,5 мм.
Комплектність:
Соковарка в зборі з незнімними частинами, скляна кришка, силіконова шлангочка
Пакувальна коробка.
Технічні характеристики:
Загальний обсяг — 8 л.
Процес сокоотделенія — 20-60 хв.
Матеріал корпусу -нержавіюча сталь.
Основні атрибути | |
---|---|
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Матеріал кришки | Скло |
Матеріал ручок | Нержавіюча сталь |
Полірування матеріалу | Дзеркальна |
Тип дна | Багатошарове |
Товщина стінок посуду | 8 мм |
Загальний об`єм соковарки, л | 7.1-8 |