2 600 ₴
2 350 ₴
Автоклав побутовий для консервів — це чудовий пристрій, який дасть вам швидко приготувати найширші консерви з мінімальною витратою часу та сил.
Автоклав — чудовий помічник для дбайливих господарів. Надійно знищує бактерії, неабияк зменшує час приготування консервованих продуктів, покращує смакові властивості та якість приготованих вами консервів, збільшує в кілька разів терміни збереження готової продукції.
Завдяки автоклаву вам не доведеться витрачати свій час на стерилізацію банок, відпарювання кришок і довго чекати, коли вони нарешті проваряться.
Раніше процедура консервації віднімала в господарів усі сили, оскільки доводилося витрачати цілий день на цей захід. Крім того, воно було пов'язане з певним ризиком, оскільки людина була в постійному контакті з високими температурами та гарячими предметами. Завдяки автоклаву, для вас ризик опіку знизиться до мінімуму, оскільки вам не доведеться взаємодіяти з окропом.
Вам варто купити автоклав побутовий для консервів і ви завжди зможете вживати тільки безпечні та смачні продукти.
Автоклав Харків для домашнього консервування використовується для консервації рибних, овочевих і м'ясних продуктів. Він прискорює процес оброблення харчових продуктів втричі, завдяки чому гарантує заощадження енергоресурсів і часу користувачів. Якісне термооброблення сприяє знищенню хвороботворних бактерій, приготуванню дійсно смачних і корисних консервів.
Місткість побутового автоклава дорівнює 30 літрам. Прилад вміщує 14 літрів або 21 пол-літрову банку.
Використання його примітивно: потрібно нагріти на джерелі вогню й стежити за температурою. Щойно позначка досягне 100 °C, потрібно застікти 20 хвилин — саме через стільки закладені продукти будуть оброблені. Потім потрібно вимкнути газову плиту та почекати, поки автоклав Харків охолоне до 30 °C.
Рекомендуємо для отримання досвіду роботи з автоклавом зробити пробне завантаження 2-3 банки. Час стерилізації не залежить від обсягу завантаження.
Комплектація:
Манометр, притискний механізм, прокладка гумова, ніпель, термометр, кришка, клапан запобіжний, гвинт, книга рецептів, інструкція
Характеристики автоклава |
|
Місткість автоклава |
20 банок (0,5л), 12 банок (1,0л) |
Максимальний робочий тиск |
3,5 атм |
Висота |
600 мм |
Ширина |
350 мм |
Маса |
21 кг |
Виробник |
Харків, Україна |
Орієнтовний час стерилізації |
|
Яловичина |
60 хв |
Курка |
40 хв |
Риба |
25 хв |
Овощи |
15 хв |
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип | Автоклав |
Об`єм | 30 л |
Джерело нагріву | Зовнішній |
Товщина стінок | 20 мм |
Стан | Новий |
Місткість (кількість банок) | |
Банку 0.5 л. | 21 шт. |
Банку 1 л. | 14 шт. |
Користувальницькі характеристики | |
горловина | 80 мм |