Кошик
1000 відгуків
promo_banner
MMV-Group
+380 (67) 828-35-45
Кошик
Автоклав електричний побутовий на 14 літрів
влево
  • Автоклав електричний побутовий на 14 літрів, фото 2
  • Автоклав електричний побутовий на 14 літрів, фото 3
  • Автоклав електричний побутовий на 14 літрів, фото 4
  • Автоклав електричний побутовий на 14 літрів, фото 5
  • Автоклав електричний побутовий на 14 літрів, фото 6
  • Автоклав електричний побутовий на 14 літрів, фото 7
  • Автоклав електричний побутовий на 14 літрів, фото 8
  • Автоклав електричний побутовий на 14 літрів, фото 9
  • Автоклав електричний побутовий на 14 літрів, фото 10
вправо

Автоклав електричний побутовий на 14 літрів

  • В наявності

4 800 

+380 (67) 828-35-45
Віталій
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики

Автоклав побутовий електричний для консервів в Україні

 

« Автоклав битової консерви » це чудовий пристрій, який дозволяє вам швидко заготовити різноманітні консерви з мінімальною витратою часу і сил.

 Наш автоклав - чудовий помічник для турботливих господарів.  Надійно знищує бактерії, значно зменшує час приготування консервованих продуктів, поліпшує смакові властивості та якість приготованих вами консервів, а також збільшує тривалість збирання готових продуктів. 
    З легкістю приготує тушенки, рибні консерви, салати, овочові ассорті... 

Технічні дані:

Вміст - 0,5 л- 21 банка., 1 л.-14 банок

Максимальний робочий тиск — 3,5 амт.

Габарити:

Висота - 600 мм

Ширина - 350 мм

Маса - 21 кг

Потужність - 2,2 кВт

Напруження 220 Вт

 

Комплектація Автоклава електричного:

  1. Манометр
  2. Притиснений механізм
  3. Циліндрічний корпус
  4. Ніппель
  5. Термометр
  6. Кришку
  7. Клапан запобіжний
  8. Винт
  9. Паспорт
  10. Коліщатко

Для зручності пушка потрібен практичний метод, щоб визначити, чи терморегулятор погрішний.

Підготовка до роботи:

  1. Встановити манометр
  2. Заповнити на 1/3 стійку термометру машинною маслом і встановити термометр
  3. Укласти на дно автоклава в 2-3 шари щільної тканини ( мішковину, джинс)
  4. Поставити заповнені банки в автоклав. Між рядами і між собою банки нічим не переплітаються.
  5. Банки не повинні мати тріщин і бульбашок повітря в склі, інакше вони будуть лопатитися!
  6. Заповнити автоклав водою так щоб верхній банк був покритий шаром 1,5-2,0 см
  7. Закрити кришку, після цього автомобільним насосом створити тиск 1,5 атм. І візуально (за допомогою мильної піни) та слуху перевіряють на герметичність, особливо в місці установки манометра. Герметність автоклава обов'язкова!

Процес приготування до Автоклаві електричним:

Підігріваємо автоклав і слідуємо за температурою. Як тільки температура досягла 120 градусів засідають час, і наступний процес варіння триває 15-20мін. За час варки температура підніметься до 120-125 градусів, а тиск підніметься до 5-7 атм ( залежить від температури та об'єму повітря в автоклаві). Якщо автоклава не повністю завантажується, тиск нижче. Після повного вимикання автоклав залишають для охолодження до температури 30 градусів. Тільки після охолодження через з золотавник обережно розтрощують повітря і відкривають кришку автоклава!

Рекомендація для отримання досвіду роботи з автоклавом зробити пробне консервування 2-3 банки. Умови консервування для будь- якого обсягу звантаження автоматично однакові.

 

Орієнтальний час стерилізації продуктів в електричним автоклаве:

яловичина — 60 хв

Курка — 40 хв

Риба 25 хв

Овочі 15 хв

 

Основні атрибути
Споживана потужність2.5 кВт
ВиробникХарків
Об`єм30 л
Країна виробникУкраїна
МатеріалВуглецева сталь
ТипАвтоклав
Товщина стінок20 мм
Максимальний робочий тиск6 МПа
Користувальницькі характеристики
Потужність2.5-3кВт
Напруга220в
Горловина8 (мм)
Інформація для замовлення
  • Ціна: 4 800 
Автоклав електричний побутовий на 14 літрівАвтоклав електричний побутовий на 14 літрів
В наявності
4 800 
+380 (67) 828-35-45
Віталій

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner