4 800 ₴
« Автоклав битової консерви » це чудовий пристрій, який дозволяє вам швидко заготовити різноманітні консерви з мінімальною витратою часу і сил.
Наш автоклав - чудовий помічник для турботливих господарів. Надійно знищує бактерії, значно зменшує час приготування консервованих продуктів, поліпшує смакові властивості та якість приготованих вами консервів, а також збільшує тривалість збирання готових продуктів.
З легкістю приготує тушенки, рибні консерви, салати, овочові ассорті...
Технічні дані:
Вміст - 0,5 л- 21 банка., 1 л.-14 банок
Максимальний робочий тиск — 3,5 амт.
Габарити:
Висота - 600 мм
Ширина - 350 мм
Маса - 21 кг
Потужність - 2,2 кВт
Напруження 220 Вт
Комплектація Автоклава електричного:
Для зручності пушка потрібен практичний метод, щоб визначити, чи терморегулятор погрішний.
Підготовка до роботи:
Процес приготування до Автоклаві електричним:
Підігріваємо автоклав і слідуємо за температурою. Як тільки температура досягла 120 градусів засідають час, і наступний процес варіння триває 15-20мін. За час варки температура підніметься до 120-125 градусів, а тиск підніметься до 5-7 атм ( залежить від температури та об'єму повітря в автоклаві). Якщо автоклава не повністю завантажується, тиск нижче. Після повного вимикання автоклав залишають для охолодження до температури 30 градусів. Тільки після охолодження через з золотавник обережно розтрощують повітря і відкривають кришку автоклава!
Рекомендація для отримання досвіду роботи з автоклавом зробити пробне консервування 2-3 банки. Умови консервування для будь- якого обсягу звантаження автоматично однакові.
Орієнтальний час стерилізації продуктів в електричним автоклаве:
яловичина — 60 хв
Курка — 40 хв
Риба 25 хв
Овочі 15 хв
Основні атрибути | |
---|---|
Споживана потужність | 2.5 кВт |
Виробник | Харків |
Об`єм | 30 л |
Країна виробник | Україна |
Матеріал | Вуглецева сталь |
Тип | Автоклав |
Товщина стінок | 20 мм |
Максимальний робочий тиск | 6 МПа |
Користувальницькі характеристики | |
Потужність | 2.5-3кВт |
Напруга | 220в |
Горловина | 8 (мм) |